Booking

[vc_row][vc_column][mk_ornamental_title font_family=”none” font_size=”29″]Booking[/mk_ornamental_title][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text css=”.vc_custom_1534238381318{margin-bottom: 0px !important;}”]

Mød De nye Stemmer

Vi besøger skoler, festivaler og offentlige møder, hvor vi sætter gang i debatter om fordomme, venskaber og det at være ung, etnisk, religiøs minoritet i Danmark.

Skoler
Vi kommer meget gerne på besøg på folkeskoler og ungdomsuddannelser, hvor vi snakker med 25 – 70 elever ad gangen.

Vores skolebesøg varer 90 – 120 minutter, og vi tilpasser dem så vidt muligt jeres skema.

Vi møder gerne flere klasser ad gangen, for eksempel hele mellemtrinnet eller udskolingen eller flere klasser på en ungdomsuddannelse.

Alt efter, hvor stor gruppen er, kommer vi 4 – 6 unge. Altid både jøder og muslimer, og så vidt muligt både piger og drenge.

Fortæl gerne, hvis besøget er en del af et temaforløb om fx religion eller minoriteter, så tilpasser vi diskussionen efter det.

For skoler i Københavns Kommune er det gratis at få besøg af De nye Stemmer.
For skoler uden for Københavns Kommune skal transportudgifterne dækkes af skolen.


Festivaler og folkemøder
Vi deltager aktivt i Ungdommens Folkemøde og Salaam- Shalom Fredsfestival i København og var med til Folkemødet på Bornholm.

Hvis du arrangerer festival, folkemøde eller foredrag – så kontakt os og hør, hvordan De nye Stemmer kan blive en del af dit event.


Og alle de andre muligheder…
Skal dit konfirmandhold lære om andre religioner i Danmark? Er du leder af et værested, en efterskole, en højskole eller en kulturforening?
Der er masser af muligheder.
Kontakt os, så finder vi ud af, hvordan vi kan bidrage til jeres debat om unge minoriteter i Danmark.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][mk_ornamental_title font_family=”none”]Kontakt De Nye Stemmer[/mk_ornamental_title][mk_circle_image src=”https://denyestemmer.dk/wp-content/uploads/2018/07/38020812_1876407755761959_4004610279676575744_n.jpg” image_diameter=”200″][vc_custom_heading text=”Eva Bøggild
Projektleder” font_container=”tag:p|text_align:center” use_theme_fonts=”yes”][vc_btn title=”kontakt@denyestemmer.dk” color=”turquoise” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-envelope-open-o” add_icon=”true” link=”url:mailto%3Akontakt%40denyestemmer.dk%20|||”][vc_btn title=”50 24 94 50″ color=”turquoise” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-phone” add_icon=”true”][vc_separator][vc_facebook][/vc_column][/vc_row]